Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws

Nieuws
We zijn begonnen!
En de eerste ronde is zelfs al weer afgelopen! Nadine van Tiel schreef de eerste column: onder de titel "We zijn begonnen!". Leest!
 
Kapotte toto
Omdat u zo massaal gestemd heeft, heeft de toto het begeven. De stemmen worden nog wel verwerkt, maar er komt een hoop rare code in beeld te staan. Als u wilt stemmen, gewoon doen (de links naar de rondes staan helemaal onder aan de pagina. Maar de resultaten zullen nog even op zich laten wachten.
 
We zijn begonnen!
Twee NK’s in Culemborg volgens de loco-burgemeester van Culemborg. Het NK Dammen en het NK Hapkido (een Koreaanse vechtsport). We nemen het hem niet kwalijk dat hij het derde NK even vergeten was, namelijk het NK Sudoku, waarvan zaterdag de voorrondes starten. Tijdens de opening van het NK werden de veertien deelnemers onder begeleiding van hun favoriete muziekstuk naar voren geroepen en geïntroduceerd door Johan Krajenbrink.
Lees meer...
 
Kunst op het NK

Er zijn niet alleen kunstbloemen op het Nederlands Kampioenschap, maar ook kunstexposities! Damkunstenaar Henk de Witt en kunstenares Ivonne Madeleine van Prehn Wiese stellen gedurende het hele toernooio hun kunst tentoon in een serene rust , namelijk in de speelzaal! Kom gerust een kijkje nemen! 

Zie ook nevenactiviteiten.

 
Het Menu op de schop
Omdat er een aantal menuopties bijgekomen zijn, is het menu wat doordewar gegooid. Staat er niets niet meer helemaal op zijn plaats, probeer dan nog even goed te zoeken, komt u er echt niet uit, neem dan contact op met de webmaster .
 
Nieuws
Hier kunt kunt u de laatste nieuwtjes en de columns lezen.
 
Schrijf eens in het gastenboek
Er staat nu ook een gastenboek op de site. Het is direct toegankelijk via het bovenmenu. Laat eens van je horen!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 34 - 44 van 47