Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Home arrow Het zit erop!

Het zit erop!

Beste Damvrienden en vriendinnen,

Alles is klaar. Hier wordt de zaal aangeveegd. We zouden de sluiting kort houden, maar dat is niet gelukt. Naar onze mening was het desondanks geslaagd. Gert van Willigen, toernooidirecteur gaf de aftrap. Vervolgens nam Haitze Meurs, voorzitter van de KNDB het woord. Hij bedankte met name de sponsors van dit toernooi. Naast de sponsors werden uiteraard ook alle vrijwilligers en medewerkers bedankt. Hieronder volgt een hele lijst van al deze geweldige mensen. Excuus bij voorbaat voor het feit dat we mogelijk nog mensen zijn vergeten...

De heer en mevrouw de Voogd
Co de Jong
Ad Bronk
Thijs Speenbrouwer
Co Speenbrouwer
Sjuul Verheij
Jan Riesthuis
Mevrouw Steijlen
Ludo Kosters
Robert Jan van den Akker
Elwiena Bouman
Gauke Dirk Nijholt
Pieter Steijlen
Familie Langerak 


Theo Meurs
Dik de Voogd
Reinier Stortelder
Marten Stortelder
Arjen de Mooij
Pim Meurs
Leeroy Langerak
Hans Meurs
Wim Bos
John van den Borst


Uiteraard zijn ook de arbiters Evert Davelaar en Anton Janssen bedankt. Er schenen maar twee incidenten te zijn geweest..... Welke dit waren laten we in het midden.

Na de daadwerkelijk prijsuitreiking nam Hans Jansen het woord namens de spelers. Hij had zich gedegen voorbereid op deze taak en had als sleutelwoord het woord "huis" gekozen. Huis als link naar de hoofdsponsor EAIG als internationaal grootmeester in vastgoed. Huis als zijnde dat niet alle spelers zo vast als een huis hebben gespeeld.... En huis als in de zin van een huiselijke sfeer buiten de partijen om, zoals tijdens de moppen van Auke.

Al met al kijken wij terug op een geslaagd toernooi. Bij deze willen wij u, bezoekers, spelers, sponsors, familie, bezoekers van de site, vrijwilligers en medewerkers, et cetera, et cetera, hiervoor hartelijk danken!!! Wij wensen u alle goeds!!!

Met vriendelijke groet,

KNDB bestuur