Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws

Nieuws
Scholma en Thijssen lopen uit
De overwinning van Scholma was bij sommigen al een tijd bekend, maar ook Kees wist deze ronde zijn partij weer te winnen. Omdat de rest remise speelde, staan Kees en Auke nu al twee punten los. Bekijk de stand voor de 'gory details'.
 
Techniek van de derde ronde

De techniek van de derde ronde staat online. We lopen in, dus nog een paar ronden en de techniek is er eerder dan de partijen! Hoe dan ook, lees hier de bijdragen van John, Pim en Dik.

 
Vijf overwinningen, de techniek.
Het trio van den Borst, de Voogd en Meurs heeft de vijf overwinningen geanalyseerd en wil graag de bevindingen met u delen. Gaat dat  zien.
 
De vierde ronde

Het is nu 11.41 en de ronde gaat bijna beginnen. Bennie Provoost speelt niet op zondag en heeft daarom al vooruit gespeeld tegen Auke Scholma. Iedereen die bij het NK is langsgeweest wist de uitslag al, maar op de site hebben we hem tot nu toe geheim gehouden. Maar goed, nu kan het wel:
Bennie Provoost - Auke Scholma 0 -2. Wat zou de rest worden?

De techniek van gisteren is gemaakt, maar moet nog geplaatst worden. Nog even geduld.

 
Scholma wint opnieuw
Scholma wint van van de Akker, en met deze overwinning nestelt hij zich naast Kees Thijssen op de eerste plek. Voor overige resultaten zie: .... uitslagen !
 
De derde ronde
In de tweede ronde waren er geen lange partijen. Eens kijken hoe dat gaat in ronde 3. Veel bekende gezichten hebben zich inmiddels bij de schare toeschouwers gevoegd; Harm Wiersman, Frank Teer, Jan van Stigt Tans, Erno Prosman, Marino Barkel, Iepie Poepjes, Barbara Graas, Jan Pieter Drost, Linda Schnieders, Friso Fennema, Anton Kosior, Sven Winkel, Jasper Lemmen, Sander Spaans, Astrid van der Stelt en de damfamilie Rijgersberg. Terwijl de spelers zitten te zwoegen, worden de toeschouwers vermaakt met onze gezellige bar, een aanschuifsimultaan van John van den Borst en uiteraard het NK Sudoku. Daarnaast verzorgt Ton Sijbrands ook later vanmiddag weer demonstraties.
 
Opening
De derde ronde is al weer begonnen, maar toch willen wij u enkele foto's van de opening niet onthouden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 23 - 33 van 47