Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws

Nieuws
Het zit erop!

Beste Damvrienden en vriendinnen,

Alles is klaar. Hier wordt de zaal aangeveegd. We zouden de sluiting kort houden, maar dat is niet gelukt. Naar onze mening was het desondanks geslaagd. Gert van Willigen, toernooidirecteur gaf de aftrap. Vervolgens nam Haitze Meurs, voorzitter van de KNDB het woord. Hij bedankte met name de sponsors van dit toernooi. Naast de sponsors werden uiteraard ook alle vrijwilligers en medewerkers bedankt. Hieronder volgt een hele lijst van al deze geweldige mensen. Excuus bij voorbaat voor het feit dat we mogelijk nog mensen zijn vergeten...

De heer en mevrouw de Voogd
Co de Jong
Ad Bronk
Thijs Speenbrouwer
Co Speenbrouwer
Sjuul Verheij
Jan Riesthuis
Mevrouw Steijlen
Ludo Kosters
Robert Jan van den Akker
Elwiena Bouman
Gauke Dirk Nijholt
Pieter Steijlen
Familie Langerak 


Theo Meurs
Dik de Voogd
Reinier Stortelder
Marten Stortelder
Arjen de Mooij
Pim Meurs
Leeroy Langerak
Hans Meurs
Wim Bos
John van den Borst


Uiteraard zijn ook de arbiters Evert Davelaar en Anton Janssen bedankt. Er schenen maar twee incidenten te zijn geweest..... Welke dit waren laten we in het midden.

Na de daadwerkelijk prijsuitreiking nam Hans Jansen het woord namens de spelers. Hij had zich gedegen voorbereid op deze taak en had als sleutelwoord het woord "huis" gekozen. Huis als link naar de hoofdsponsor EAIG als internationaal grootmeester in vastgoed. Huis als zijnde dat niet alle spelers zo vast als een huis hebben gespeeld.... En huis als in de zin van een huiselijke sfeer buiten de partijen om, zoals tijdens de moppen van Auke.

Al met al kijken wij terug op een geslaagd toernooi. Bij deze willen wij u, bezoekers, spelers, sponsors, familie, bezoekers van de site, vrijwilligers en medewerkers, et cetera, et cetera, hiervoor hartelijk danken!!! Wij wensen u alle goeds!!!

Met vriendelijke groet,

KNDB bestuur

 
Nog meer beeldmateriaal

pic_01Gérard Jansen - Alexander Baljakin

 

 

 

 

 

 

Lees meer...
 
Nieuwe foto's 15 april

pic-0050V.l.n.r. Jan Pieter Drost, Erno Prosman, Ndjofang, Ton Sijbrands

 

 

 

 

 

 

Lees meer...
 
Kees Thijssen kampioen!!!!

Kees Thijssen is voor de vierde keer op rij Nederlands Kampioen dammen. Daarmee evenaart hij Piet Roozenburg, Harm Wiersma. Zij werden ook vier keer op rij kampioen. Alleen Keller werd vijf keer op rij kampioen. Wie weet in 2007.....?

Vandaag in de middagronde duurde de partij tussen Scholma en Thijssen maarliefst zes uur. Iedereen stond vol spanning te wachten op de uitslag. Kees kwam goed te staan, heel goed, maar is het gewonnen? En zo ja, wint hij het dan ook. Spanning op de gezichten van de bezoekers, maar Kees bleef koel en won. Onder luid applaus van de toeschouwers werd hij gefeliciteerd met zijn titel.

nk2006_109

 

 

 

 

 

 

nk2006_109

 
Nieuwe foto's

nk2006_109De secretaris van de KNDB maakt zich nuttig door de stofzuiger ter hand te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer...
 
Lange pot
In de ochtendronde hebben Anton van Berkel en Gérard Jansen de langste partij van het toernooi tot nu toe gespeeld. Ruim zes uur hebben naar elkaar en naar het bord gekeken. Voor niet-dammers moet dit haast ongelooflijk zijn. De middagronde is nu niet om 16.00 uur begonnen, maar een kwartiertje later.
 
Finale Sudoku afgerond
Als nevenactiviteit bij het Euro American Investors dammen 2006 werd er het NK Sudoku georganiseerd. De finale is net afgerond en de winnaars van de diverse categorieën hebben een laptop in the pocket. Eén verdieping hoger worden de partijen echt spannend. Het kan nu hard gaan. Toby komt zojuist naar beneden. Hij heeft verloren van Ron.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 47