Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Partijen arrow Techniek

Techniek
Ronde 13: Ron Heusdens pikt tweede plaats in
Door een overwinning op Auke Scholma heeft Ron Heusdens in het nk de tweede plaats veroverd achter Kees Thijssen. De creativiteit van Auke en Ron was in de laatste ronde nog lang niet verdampt.
Lees meer...
 
Ronde 12: Kees Thijssen kampioen!
Kees Thijssen is na een paar onverwachte beslissingen al in de voorlaatste ronde voor de 4e keer in successie kampioen van Nederland geworden. Het sleutelduel tussen de koplopers Thijssen en Scholma had allesbehalve een vredelievend verloop.
Lees meer...
 
Ronde 11: Koplopers Scholma en Thijssen geven niets toe.
Na het grote aantal winstpartijen in de 11e ronde leiden Auke Scholma en Kees Thijssen nog steeds het klassement. Ron Heusdens zit ook op een winstgolf en wordt wellicht nog meegevoerd naar het erepodium. Alexander Baljakin loert eveneens openlijk naar eremetaal ; hij heeft het lichtste programma in de slotrondes.
Lees meer...
 
Ronde 10: Kees Thijssen dansend terug aan kop.
Kees Thijssen heeft zich in het nk weer bij lijstaanvoerder Auke Scholma gevoegd. Kees plaatste tegen Toby Hage een lokzetje waar Toby niet tegen bestand was. De winst ontlaadde zich bij Kees op een voor dammers ongebruikelijke wijze. Juichend danste hij de speelzaal uit om buiten even letterlijk te kunnen afkoelen.
Lees meer...
 
Ronde 9: NK gaat spannende eindfase in
De verrassingen volgen elkaar in het nk in hoog tempo op. Incasseerde titelhouder Kees Thijssen vanmorgen nog onverwacht een nederlaag; in de middagronde zorgde Anton van Berkel voor sensatie door Alexander Baljakin te verslaan. De hekstelling van Alexander zag er in het gevorderde middenspel gunstig uit en hij leek opnieuw een schoolvoorbeeld van techniek te gaan afleveren.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 13