Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home

Euro American Investors hoofdsponsor Nederlands Kampioenschap

 

Al meer dan een kwart eeuw
internationaal grootmeesters
in vastgoed

  Al meer dan 25 jaar is Euro American Investors Group B.V. in Den Haag wereldwijd thuis in vastgoed. Als internationaal opererende aanbieder van beleggingsfondsen heeft Euro American Investors een grote ervaring met vastgoed in zowel Europa als de Verenigde Staten. Vandaar dat Euro American Investors graag als hoofdsponsor optreedt voor het Nederlands Kampioenschap Dammen. Immers: investeren in vastgoed betekent altijd meerdere zetten vooruit denken om een goed eindresultaat te bereiken!

 Euro American Investors investeert sedert 1980 in vastgoedprojecten in de Verenigde Staten en Europa en onderscheidt zich niet alleen door een zorgvuldige selectie van veelbelovende en kansrijke projecten, maar ook door een optimaal beheer. Particuliere beleggers wordt de mogelijkheid geboden om in deze vastgoedbeleggingen te participeren. Met als uiteindelijke doelstelling: de beleggers aantrekkelijke rendementen te bieden tegen beheersbare risico's.

 Onze expertise en ervaring worden aangewend om naast bestaand vastgoed ook nieuwe projecten te ontwikkelen. De focus ligt op winkelcentra, appartementencomplexen, kantoren en bedrijfspanden. De keuze wordt in alle gevallen vooraf gegaan door een diepgaand onderzoek. Het is de basis voor een gefundeerde keuze.

Mede dankzij onze eigen organisatie in Tampa, Florida in de VS is Euro American Investors direct betrokken bij de Amerikaanse projecten. Naast het hoofdkantoor in Den Haag is er tevens een vestiging in Dusseldorf, Duitsland.

Met meer dan een kwart eeuw ervaring heeft Euro American Investors een uistekend trackrecord opgebouwd. Uw investering in vastgoed is bij ons dan ook in vertrouwde handen!

 Vandaar dat wij ons met een gerust hart

 

Internationaal grootmeesters in vastgoed

 

kunnen noemen!

Wilt u meer weten over Euro American Investors en onze projecten? Surf dan naar onze website http://www.eaig.nl , of bel 070 3647300.