Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws arrow Nieuwtjes

Nieuwtjes
John van den Borst schrijft een column
U heeft er even op moeten wachten, maar u kunt weer een fijn stukje lezen. John van den Borst presenteert zijn visie op één van de dingen waarin dit NK uniek is: twee partijen op één dag.
 
Techniek 4 en 5 ronde
U heeft het waarschijnlijk al gemerkt, maar onze analisten Dik, Pim en John hebben er weer twee technische verslagen uitgepoept, over de vierde en vijfde ronde, geniet ervan!
 
De toto opgeheven

De toto was kapot. Dat wisten we. Dat hij echter zoveel dataverkeer genereerde dat de de hosters hem eraf gooiden, dat wisten we niet. Daarom is de toto tot nader order gesloten. De ontvangen stemmen van de eerste zes ronden worden wel verwerkt. Eventueel gaan we op een andere manier de toto voortzetten.

 Onze excuses!

 
Wereldrecord simultaan
Als je damt, dan dam je veel. Keer op keer wordt dat bewezen, maar Anton van Berkel gaat er wel erg ver in: zaterdag 2 september wil hij tegen meer dan 226 dammers tegelijkertijd gaan spelen. Hij wil hiermee het wereldrecord simultaan dammen van Jannes van der Wal breken, dat op 225 staat. De eerste en misschien wel de moeilijkste horde is zoveel dammers op de been krijgen. Doet u ook mee? Schrijf u dan in op http://tdv-tilburg.nl/Nieuws_aankondigingen/aankondiging_WK_damsimultaan. htm
 
Scholma en Thijssen lopen uit
De overwinning van Scholma was bij sommigen al een tijd bekend, maar ook Kees wist deze ronde zijn partij weer te winnen. Omdat de rest remise speelde, staan Kees en Auke nu al twee punten los. Bekijk de stand voor de 'gory details'.
 
Techniek van de derde ronde

De techniek van de derde ronde staat online. We lopen in, dus nog een paar ronden en de techniek is er eerder dan de partijen! Hoe dan ook, lees hier de bijdragen van John, Pim en Dik.

 
Vijf overwinningen, de techniek.
Het trio van den Borst, de Voogd en Meurs heeft de vijf overwinningen geanalyseerd en wil graag de bevindingen met u delen. Gaat dat  zien.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 12 - 22 van 37