Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws arrow Nieuwtjes

Nieuwtjes
Dammers uit de veren....

Op dit moment beginnen de bezoekers hier binnen te stromen. Naast de partijen en de analyses is hier vandaag genoeg te doen. In de speelzaal is ook kunst te bekijken; schilderijen van Henk de Witt en beelden van Ivonne Madeleine van Prehn Wiese. Daarnaast is er altijd een adviseur namens onze hoofdsponsor EAIG aanwezig die je als bezoeker van het nodige beleggingsadvies kan voorzien. Tot slot zijn de winkels in het gezellige centrum van de gemeente Culemborg geopend vandaag. En naast de winkels zijn er in het centrum ook diverse gezellige eettentjes te vinden! 

 
Dag 2

Het is nog vroeg, zo op een zaterdagochtend, maar hier in Culemborg zijn de spelers alweer van start gegaan met de tweede ronde van het NK.

 
De eerste analyses

Dammen zonder analyseren is als een biertje zonder een schuimkraag (in Engeland analyseert men niet). Daarom zal tijdens het toernooi het trio Pim Meurs, Dik de Voogd en John van den Borst analyses en andere beschouwingen van de partijen te volgen. Deze zijn te vinden on de menuoptie partijen ->techniek . De eerste analyses zijn te belezen in "Thijssen aan kop ".

 
We zijn begonnen!
En de eerste ronde is zelfs al weer afgelopen! Nadine van Tiel schreef de eerste column: onder de titel "We zijn begonnen!". Leest!
 
Kapotte toto
Omdat u zo massaal gestemd heeft, heeft de toto het begeven. De stemmen worden nog wel verwerkt, maar er komt een hoop rare code in beeld te staan. Als u wilt stemmen, gewoon doen (de links naar de rondes staan helemaal onder aan de pagina. Maar de resultaten zullen nog even op zich laten wachten.
 
Kunst op het NK

Er zijn niet alleen kunstbloemen op het Nederlands Kampioenschap, maar ook kunstexposities! Damkunstenaar Henk de Witt en kunstenares Ivonne Madeleine van Prehn Wiese stellen gedurende het hele toernooio hun kunst tentoon in een serene rust , namelijk in de speelzaal! Kom gerust een kijkje nemen! 

Zie ook nevenactiviteiten.

 
Het Menu op de schop
Omdat er een aantal menuopties bijgekomen zijn, is het menu wat doordewar gegooid. Staat er niets niet meer helemaal op zijn plaats, probeer dan nog even goed te zoeken, komt u er echt niet uit, neem dan contact op met de webmaster .
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 23 - 33 van 37