Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Nieuws arrow We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

Over Cor van Dusseldorp vertelde Johan dat hij Cor onder andere waardeert vanwege het feit dat hij bestuurlijk actief is. Daarnaast is Cor ook actief geweest als jeugdtrainer via Talentontwikkeling van de KNDB. Zo heeft hij Niek Kuijvenhoven getraind. Binnen Talentontwikkeling is er één duidelijke afspraak over geld. Een trainer wordt niet betaald zolang niet alle trainingen en verslagen zijn afgerond. Toen Johan Cor hierover aansprak was de reactie van Cor: "Ach het is maar geld."  Toepasselijk was het dan ook dat Cor het nummer Money van Pink Floyd had uitgekozen om zijn entree te maken...Verrassend trouwens ook de muziekkeuze van onze topdammers. De oren van de bezoekers werden onder andere getrakteerd op de vijfde symfonie van Bach, het Russische volkslied, JxL, Deep Purple en Is ook schitterend. Hieronder staan alle "verzoekjes" vermeld.

 

Jeroen van de Akker                   JxL - A little less conversation
Alexander Baljakin                     Russisch volkslied
Anton van Berkel                        Prodigy - Breathe
Cor van Dusseldorp                  Pink Floyd - Money
Toby Hage                                   Is ook schitterend - Uit de schaduw
Ron Heusdens                          Bellini - Casta Diva
Gérard Jansen                           Deep Purple - Highway Star
Hans Jansen                             Curtis Mayfield - To be invisible
Michiel Kloosterziel                   Rammstein - Du Hast
Bennie Provoost                        Blöf - Zeeuwse Kust
Auke Scholma                            J.S. Bach - Suite Francaise no.5
Léopold Sekongo                      Monika Kruse - Latin Lovers
Johan Sterrenburg                    Chemical Brothers - Galvanize
Kees Thijssen                            Assido Da Bass - Doomsnight

 

Tijdens de opening schonk Haitze Meurs, voorzitter van de KNDB ook uitgebreid aan de sponsors. En dat zijn er bij dit kampioenschap heel wat. Zonder de steun van de sponsors is het onmogelijk om dit soort kampioenschappen te organiseren. Erwin Gevers, Marketing Manager van onze hoofdsponsor Euro American Investors, gaf aan dat het wellicht voor veel bedrijven niet een eerste keuze is om een dambond te sponsoren. Veelal gaat de interesse uit naar tennis, voetval, of autoracen. Sporten met snelheid en risico's.  EAIG adviseert op het gebied van beleggingen en houdt derhalve niet van risico's. Het dammen past goed bij het bedrijf en de werkwijze. Rust en vooruitdenken is vereist. Zo zijn er vele parallellen. Mogelijk is met dit NK de aftrap gegeven voor een langdurige samenwerking...

 

De partijen zijn nu ongeveer twee uur onderweg. Woont u in de buurt, kom dan nog even langs voor bijvoorbeeld de tijdnoodfase!