Euro American Investors
NK Dammen 2006
Home arrow Partijen arrow Techniek

Techniek
ronde 4
Het is aan de vroege kant maar nu al lijkt zich in het NK een kopgroepje te vormen. Titelhouder Kees Thijssen en Auke Scholma vlogen met 7 uit 4 van start en worden achtervolgd door Alexander Baljakin ,Gérard Jansen en Hans Jansen  met ieder 5 uit 4 op de teller. Daarachter zit het peloton met voorop Johan Sterrenburg en dan een grote groep met min-één. Cor van Dusseldorp viel twee keer maar ziet wellicht in de dubbele ronde van morgen kans aan te klampen.
Lees meer...
 
Ronde 3
  Het felle spel van de 2 ronde zet zich voort in de 3e. Gerard Jansen vertrouwt te lang op omsingelingskansen. Als die er helemaal niet zijn lijkt zich een sensatie aan te dienen maar nog op het nippertje laat Provoost de grote vis met remise ontsnappen. Scholma lijkt energie te hebben geput uit zijn avontuur uit de ochtendronde. Hij zet Van den Akker met oersterk aanvalsspel onder druk. Het lukt Jeroen niet zich daar onder uit te werken.
Lees meer...
 
De tweede ronde, vijf beslissingen!
De tweede ronde, vijf beslissingen!
Geen foutloos spel in de tweede ronde maar het talrijke publiek had een mooi uitje bij de eerste dubbelrondige dag van het nk. Thijssen won opnieuw, Baljakin kon Sekongo in de houdgreep nemen, Hans Jansen opende de trukendoos tegen Van Berkel, Gerard Jansen omsloot in het late middenspel een krachteloos blokje tegen Van Dusseldorp en Scholma haalde tegen Hage een vuile streek uit.
Lees meer...
 
Thijssen op kop
De meeste spelers begonnen het NK rustig. De partij H. Jansen – A. Scholma leek aanvankelijk spannend te worden, maar er werd al in het middenspel een einde gemaakt aan de spanningen. De bord  van de twee grootmeesters uit Huissen Alexander Baljakin en Gérard Jansen, de nummer 3 en 4 van het afgelopen WK, stond ook niet in brand.  De spelers toonden  groot respect voor elkaar en het werd een rustig klassiek potje.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 10 - 13 van 13